0%
Fullskjerm
Lights Toggle

Texas Poker har masse spennende poker action for spillere på alle nivåer. Spiller, bluff, vinne, prate med andre ved bordet, kjøpe dem gaver. Du var imponert av det motstanderen hadde spilt en hånd, eller kanskje du vil feire din egen seieren? Deretter Behandle ham en øl eller Forkjæl deg selv med et dyrt cubanske sigar! Få nivåer ved å vinne hender, sjekk ut andre spiller statistikk og nivå prøver å gjette hvor gode de er. Mistet alle dine gevinster på grunn av en dårlig hånd? Ikke et problem, vente på et daglig lotteri å få noen flere sjetonger eller kjøpe dem selv uten å forlate bordet. Men hva om du er ny til poker og ikke engang vet grunnleggende? Bekymre deg ikke, vi har et interaktivt opplæringsprogram på www.pokerist.com som vil hjelpe deg å raskt. Tror du allerede er god nok? Deretter velger du en tabell og gjør deg klar for tøff konkurranse!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, snit på: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...

Liker du dette spillet?

Bruk koden for å legge get til på din side:AbcSpill is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade