0%
Fullskjerm
Lights Toggle

BLast vei mot en horde av monstre! Flytte og brann dragon fighter ved hjelp av musen og se monster fiender eksplodere. Kan du låse opp områder å trenge gjennom monster riket og tap Monster kongen? Spill og bevise det!

Rynn er tilbake og klare til å ta hevn til UK monster! Dette er en oppfølger av SkyFyre, semi danmaku side bla skyting spillet, med: flere klasser, flere monstre, nye etapper, mer moro! Guide din dragon fighter ved hjelp av musen. Drager hitbox er et svært lite område på spissen av våpen. Støpt spesielle angrep på øyeblikkelig kontra-angrep. Bygge opp ånd og aktivere ånd-modus til å frigjøre unike ferdigheter!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer)
Loading ... Loading ...

Liker du dette spillet?

Bruk koden for å legge get til på din side:AbcSpill is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade