0%
Fullskjerm
Lights Toggle

Bataljon: Nemesis setter deg i kommando av rask angrep og svar enheten kommandert av Sergeant Tucker. Møte lumske Mullen i en episk 10 nivå kampanje!
Det er totalt 16 trinn som skal spilles, der du kan mestre reglene for taktiske tur-basert strategi kamp.
Informasjon om lagring: Fremgangen din inter-level oppdrag vil bli lagret når du er ferdig med et nivå. Hvis du slå et nivå, bør du ikke trenger å slå den på nytt. Å velge “ lagre og Avslutt ” fra alternativene menyen i oppdraget vil opprette et gjenopprettingspunkt. Hvis du klikker på “ CV lagre punkt ” på skjermbildet tittel spillet vil bli gjenopprettet til lagrer punkt. Hvis du spiller et spill på et annet nivå eller kart, CV-punktet gå tapt.
Musen utsteder ordrer. Klikk en åpen side ved side i området du vil flytte det, eller klikk en fienden enheten i området for å flytte til det og angripe. Pil-taster rulle og kontroll for velger neste tilgjengelige enhet.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, snit på: 5.00 av 5)
Loading ... Loading ...

Liker du dette spillet?

Bruk koden for å legge get til på din side:AbcSpill is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade