0%
Fullskjerm
Lights Toggle

Squiggle Squid er en mus-styrte action puslespill spill der du kontrollere sønn av Kraken som han søker legendariske Coral kronen.
Bruke Squiggle blekksprut ’ s blekk strek for å samle inn plankton og unngå havet hindringer som spiny sea urchins. Men det vant ’ t være enkelt! Som nivå mål øker, må du mestre blekk tankestreken å gjøre store kjeder, samle power-ups og unngå farlig havet livet.
Fullføre 50-nivå Quest-modus, eller gå for øverste poengsummen i Score modus.
Klikk unna Squiggle blekksprut, og han vil dash og gjøre en blekk-sky. Samler inn plankton når blekk-sky berører dem. Lenger du bindestreken, større cloud håndskriften. Raskt strek og gjøre kjeder for store poeng.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer)
Loading ... Loading ...

Liker du dette spillet?

Bruk koden for å legge get til på din side:AbcSpill is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade