0%
Fullskjerm
Lights Toggle

I går kveld jeg drømte at jeg var en enorm dyret, flytende i mørket. Jeg visste ingenting om overflaten verden før jeg falt i kjærlighet med the majesty til colors.
“ (Jeg falt i kjærlighet med) Majestet av farger ” er en piksel-horror-spill som plasserer spilleren bak tentacles av en titanic, writhing havet skapning. Det ’ s en fortelling om kjærlighet, tap og bobler med fem endelser. Vil du befriend mennesker eller bekjempe dem? Valget er opp til deg.
Hold nede museknappen for å nå mot markøren. Slipp museknappen for å slippe av hva du ’ re holder.
Du kan klikke for å hoppe over tekst i den innledende og avsluttende kommentarer.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, snit på: 5.00 av 5)
Loading ... Loading ...

Liker du dette spillet?

Bruk koden for å legge get til på din side:AbcSpill is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade